dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Sønderjysk virksomhed lander sin største ordre nogensinde på Femern-forbindelsen

Mibau Stema Group i Aabenraa har landet sin største ordre nogensinde. Ordren lyder på fire millioner tons betontilslag, som skal bruges til byggeriet af den nye tunnel.
23. JAN 2023 15.22

Der falder mange ordrer af til danske virksomheder i forbindelse med etableringen af Femern forbindelsen, som er Danmarks største infrastrukturprojekt til dato. 

En af disse ordrer kan de glæde sig over i råstofvirksomheden. Mibau Stema Group i Aabenraa. Virksomheden skal således levere fire millioner tons betontilslag til Femern Link Contractors (FLC), som skal bruges til byggeriet af den 18 km lange tunnel. Ordren er den største i virksomhedens historie, oplyser Mibau Stema Group i en meddelelse. 

- Vi er meget stolte over at skulle bidrage til dette vigtige projekt, som bringer samfund sammen og skaber nye muligheder for mennesker og virksomheder. Dette er det største projekt til dato for Mibau Stema Group, og jeg følger en stor taknemmelighed til alle vore medarbejdere, som har arbejdet i mere end ti år for at forberede denne aftale. Nu er vi klar til at starte leverancerne, siger Claus Boisen, som er CEO for Mibau Stema Group. 

Hvad værdien på kontrakten mellem Mibau Stema Group og FLC løber op i oplyser parterne ikke. 

amp