DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Svendborg lancerer leverandørliste indenfor byggeri og anlæg

Hvis håndværkere og entreprenører ønsker at løse mindre opgaver for kommunen, kan de skrive sig på en leverandørliste

SVENDBORG: Når Svendborg Kommune skal have løst en opgave til under 300.000 kroner inden for byggeri og anlæg, vil der fra den 1. april blive valgt blandt de leverandører, der har skrevet sig på kommunens leverandørliste.

 - Vi ønsker, at vores håndværkere og entreprenører arbejder på lige vilkår. Også når de løser opgaver på den kommunale ejendom. Derfor indfører vi en leverandørliste, som de skal skrive sig på, hvis de vil løse mindre opgaver for os inden for byggeri og anlæg. Ved at skrive sig på forpligter håndværkerne og entreprenørerne sig til at overholde dansk lovgivning og danske løn- og ansættelsesforhold, siger borgmester Lars Erik Hornemann (V).

Dermed bliver muligt for de enkelte virksomheder at gøre sig synlige for kommunen.

Leverandørlisten er en del af leverandørportalen, der også omfatter andre emner inden for alle former for udbud, herunder et dialogværktøj, mulighed for at indgå i konsortier, udbudsplaner mm. Det vil i første omgang være til opgaver inden for byggeri og anlæg under 300.000 kr., at der vil blive valgt en leverandør fra listen, mens andre fagområder typisk vælges på andre præmisser.

dc