DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Syddjurs laver cirkulært udbud af skole-belysning

KORT NYT7. DEC 2017 12.05

SYDDJURS: Da Syddjurs Kommune stod foran at energioptimere Hornslet skole blev idéen om et cirkulært udbud overvejet, og til sidst valgte man udelukkende at efterspørge en løsning, der genbrugte de eksisterende armaturer. Det fortæller Jens Jørgen Nøhr Nielsen, Energikonsulent hos Syddjurs Kommune til CSR.dk:

- Vi kunne se, at der både var god logik og økonomi i at kunne opgradere de eksisterende armaturer, så derfor udformede vi et udbud, hvor vi alene efterspurgte LED indsatse til vores eksisterende armaturer. Det har resulteret i at skolen har fået en bedre og mere energirigtig belysning. Det ser næsten ud som om, at det er helt nye armaturer, der er sat op. 

Fischer Lighting vandt udbuddet og fik til opgave at levere 230 stk. patenterede LED moduler til opgradering af de eksisterende armaturer af typerne Veksø Lampas, Menlo og Ecolux. LED indsatsene var designet, så de var lige til at montere i de eksisterende armaturer, og de overholdt en række skrappe kvalitets-, sikkerheds- og lovgivningskrav specificeret i udbuddet.
 

 

rp