DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Team Møller & Grønborg skal udvikle Søndervig og Hvide Sande

Udviklingsplaner på vej for Søndervig og Hvide Sande
23. OKT 2019 13.54

RINGKØBING-SKJERN: Blandt seks kvalificerede bud har Ringkøbing-Skjern Kommune udvalgt Team Møller & Grønborg til at stå for udviklingsplanerne for Søndervig og Hvide Sande, oplyser kommunen. Udviklingsplanerne har fokus på nye overnatningsformer og oplevelser, men det skal ikke være på bekostning af f.eks. fiskerierhvervet.

- Deres bud var både interessante og nytænkende, og så inddrager de erfaringerne og idéerne fra forskningsprojektet Rethinking Tourism in a Coastal City, anerkender byernes særlige kvaliteter og tænker i helheder, siger Søren Elbæk (S), 1. viceborgmester og formand for styregruppen for hhv. Søndervig og Hvide Sande.

Han understreger, at udviklingsplanerne for både Søndervig og Hvide Sande skal ruste kyst- og turismebyerne til fremtidens behov - til gavn for både fastboende, turister, erhvervsdrivende og andre aktører. 

Arbejdet med udviklingsplanerne bakkes op af beboerforeningerne i både Søndervig og Hvide Sande, og støttes økonomisk af foreningen Realdania, Ringkøbing-Skjern Kommune, Hvide Sande Havn, Søndervig Centerforening og Søndervig beboerforening.

ka