dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Turbåd på Lillebælt var i strid med reglerne - nu skal den i udbud

KORT NYT26. NOV 2023 10.59

MIDDELFART / FREDERICIA: Sommersejlads mellem Middelfart og Fredericia med det bevaringsværdige skib Aventura bliver nu sendt i udbud. Det sker efter en henvendelse fra Konkurrencestyrelsen og en efterfølgende advokatvurdering af, at den hidtidige konstruktion har været i strid med konkurrencereglerne, skriver Fyens Stiftstidende.

Aventura har været drevet af et selskab under Bridgewalking Lillbælt og dermed formelt Middelfart Kommune. Henvendelser fra ejere af andre turbåde fik Konkurrencestyrelsen til at gå ind i sagen, og advokatvurderingen får nu kommunen til at sende sejladsen i udbud.

- De siger, at det ikke duer, at man selv ejer det. Når man skal bortforpagte, skal man gøre det til en tredjepart og ikke til noget, hvor man selv er en del af det. Det lyder jo helt rigtigt. Vi har bare fået en anden rådgivning, fortæller kultur- og fritidschef Steen Møller med henvisning til, at et eksternt rådgivningsfirma oprindeligt lavede konstruktionen.

ak

 

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.