DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Udvikling af Borger.dk sendt i udbud

Digitaliseringsstyrelsen har sendt udvikling af den offentlige portal med over 2.000 selvbetjeningsløsninger i udbud.
17. MAJ 2021 11.26

Digitaliseringsstyrelsen er på udkig efter en ny leverandør, der gennem de næste tolv måneder skal stå for forvaltning, vedligeholdelse og videreudvikling af borger.dk.-portalen.

De fleste danskere er i i jævnligt i kontakt med borger.dk. Den offentlige portal har således over 2.000 selvbetjeningsløsninger, lyder det i udbudsmaterialet. Opgaven, som er en rammeaftale, har en værdi af 25 mio. kr. plus moms. 

Digitaliseringstyrelsen forventer fem bydere på opgaven. Ifølge udbudsmaterialet vil "erfaringer med løsninger, som er integreret med fællesoffentlige systemer samt teknologistakkens centrale komponenter og teknologier" samt "erfaringer med borgerrettede offentlige selvbetjeningsløsninger rettet mod flere brugertyper med mange transaktioner og høje krav til stabilitet, tilgængelighed og brugervenlighed," vil blive vægtet i udvælgelsesprocessen.  

I øjeblikket er det Netcompany, der står for udvikling og forvaltning af portalen og Statens IT, der står for driften med Netcompany som underleverandør.

amp