dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Hjemsendt forsyningschef renset, men siger alligevel op

KORT NYT27. DEC 2022 10.05

RINGKØBING-SKJERN: En ledende medarbejder i Ringkøbing-Skjern Forsyning, som tidligere på måneden blev hjemsendt, mens en whistleblowerhenvendelse om ham blev undersøgt, har ikke begået nogen strafbare handlinger. Det konkluderer en advokatundersøgelse ifølge TV Midtvest.

Alligevel har medarbejderen fredag valgt at opsige sin stilling. Samtidig har bestyrelsen ifølge Ringkøbing Amts Dagblad besluttet, at offentligheden ikke må se hverken advokatrapporten eller det kommissorium, advokatfirmaet DLA Piper fik. Dermed er det stadig uvist, præcis hvad medarbejderen blev beskyldt for, udover at det handlede om for tæt privat samarbejde mellem ham og forsyningens leverandører.

Ifølge TV Midtvest vil forsyningsselskabet i det nye år afholde åbent hus for mulige leverandører, ligesom man vil lave procesbeskrivelser på udbud og et etisk kodeks for medarbejderne. Som tidligere omtalt har sagen også fået formanden til at forlade sin post.

ak

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.