DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Brøndbys fodboldbaner skal opstribes af robot

KORT NYT6. DEC 2017 8.33

BRØNDBY: Det er et dagligt arbejde at stribe kommunens 40 fodboldbaner op. Men nu er arbejdet blevet effektiviseret – med indkøbet af en ny robot sker optegningen tilmed endnu mere præcist og hurtigere. Det oplyser Brøndby Kommune.

Den trehjulede lille grå maskine på 30 kg skyder en god fart. Den er Brøndbys nye opstribningsrobot, der uden at ryste på hænderne striber en 11-mands fodboldbane op på 20 minutter. Det har indtil nu været et manuelt arbejde at sørge for at optegne kommunens fodboldbaner. Med den nye teknologi lægger man banernes koordinater ind i robotten, der derpå automatisk streger op. I fremtiden er det planen, at også kommunens cricketbaner kan streges op med robotten. 

- Med indkøbet af den nye robot er vores arbejdsgange blevet effektiviseret og vi har fået en større fleksibilitet, da alle medarbejdere der kan betjene en iPad, nu også kan sørge for opstregning på de mange baner i Brøndby. Og så er den endda mere præcis end vi kan være, fortæller Martin Søndergaard Christensen, driftsleder på Materielgården i Brøndby Kommune. 

sl