DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Brugerne skal give deres meninger om Sundhedsplatformen

Sjælland og Hovedstaden vil høre brugernes mening om den udskældte Sundhedsplatform.

HOVEDSTADEN / SJÆLLAND: Alle hadede Sundhedsplatformen undtagen brugerne, de hadede den endnu mere. Sådan kan næste kapitel i eventyret om Sundhedsplatformen måske komme til at lyde. I hvert fald vil de to regioner bag, Hovedstaden og Sjælland, i september gennemføre en brugertilfredshedsundersøgelse. 

Både Rigsrevisionen og Statsrevisorerne har kritiseret den, det samme har Hovedstadens egennedsatte ekspertgruppe, og adskillige fejl har været skyld i, at tusindvis af patienter har fået forkerte doser eller helt forkert medicin. 

Sundhedsplatformen har med andre ord været genstand for en del kritik, og efter den tidligere omtale af systemet, skal regionernes politikere nok forberede sig på en vis utilfredshed blandt regionens ansatte, når de nu skal tilkendegive deres ærlige meninger om systemet.

Skal finde de rette indsatsområder
Undersøgelsen skal også bruges til at pege på, hvor der så skal sættes ind over for brugerne, og hvor de ser de største problemer i praksis.

Sidste år gennemførtes en lignende undersøgelse, og regionerne gennemfører undersøgelsen sammen af flere årsager. 

- Det giver god mening, at vi også i forhold til brugerundersøgelsen om Sundhedsplatformen står sammen med Region Hovedstaden. Det er en stor opgave at gennemføre en sådan undersøgelse, og det er derfor både økonomisk, teknisk og analysemæssigt en fordel at gennemføre undersøgelserne sammen, siger formanden for den politiske styregruppe for Sundhedsplatformen, Tina Boel (SF).

Hun glæder sig også til at få et aktuelt billede af tilfredsheden - eller mangel på samme - med Sundhedsplatformen, og hvordan den fungerer i praksis.

Undersøgelsen gennemføres af Epinion og bliver i dag onsdag sendt ud til alle medarbejdere, der bruger Sundhedsplatformen.