DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Dansk Byggeri kritiserer udskydelse af byggeri-udbud

MARIAGERFJORD: Der er ikke meget begejstring at spore hos Dansk Byggeri Nordjylland, når snakken falder på Mariagerfjord Kommune. Kommunen har nemlig sendt en ny børnehave i licitation ved entreprenører. Kort før deadline opdagede kommunen dog, at grunden, hvor børnehaven skulle bygges, muligvis var forurenet, og derfor udsatte de i 11. time udbuddet, skriver TV2 Nord.

- Jeg synes ikke, det er ordentlig opførsel. Det er mangel på respekt for vores medlemmers tid og penge. Hvis man havde været omhyggelig nok i sin forundersøgelse, havde man vidst det. Når man beder om tilbud på sådan noget, er det et rimelig stort apparat, man sætter i gang hos entreprenørene, siger formand for Dansk Byggeri, Hans Holm.

Det ved Mariagerfjord Kommune godt, og derfor beklager velfærdsdirektør, Peter Møller Rasmussen: - Et langt stykke hen ad vejen er det en berettiget kritik. Vi er rigtig kede af, at vi måtte aflyse i sidste øjeblik. Indtil videre har vi udskudt licitationen, til vi ved mere. Den er altså ikke aflyst, siger han.

MG