DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job
DK Indkøb styrkes med ekstern B2G-rådgiver
DK Mediers udgiver Claus Theilgaard (tv) og ejer af Ørum Advice, Per Ørum (th).
Foto: Anders Munk Povlsen

DK Indkøb styrkes med ekstern B2G-rådgiver

DK Indkøb og Ørum Advice indgår strategisk samarbejde om rådgivning til B2G-kunder – leverandørerne til den offentlige sektor.
9. JUN 2021 9.00

DK Indkøb, der er specialiseret i nyheder til leverandører i den offentlige sektor, styrkes med en ekstern samarbejdspartner. Det er Ørum Advice, der leverer rådgivning til B2G-virksomheder.

Ørum Advice er grundlagt af Per Ørum, der er tidligere medlem af Folketinget for Det Konservative Folkeparti. Det er bl.a. erfaringerne fra årene i politik, som Ørum Advice bruger til at rådgive B2G-virksomheder.

Per Ørum vil fremover bidrage med klummer og kommentarer på DK Indkøb, hvor han trækker på sin indsigt fra den daglige rådgivning af B2G-virksomheder.

- Ørum Advice er bygget op omkring en forretningsmodel, der tager udgangspunkt i at skabe størst mulig kundeværdi. Jeg stiller mit netværk, min politiske erfaring, min ekspertise omkring det offentlige samt mine partnerskaber til rådighed for mine kunder, og i det koncept passer DK Indkøb perfekt ind. DK Indkøb bidrager med stor faglighed og stor gennemslagskraft i forhold til beslutningstagerne, så vi nu i fællesskab kan tilbyde B2G-kunder rådgivning, mere viden samt markedsføring i en samlet pakke, siger Per Ørum og fortsætter:  

- En pakkeløsning, som for mig at se er det stærkeste produkt på markedet for virksomheder, der gerne vil have succes med salg til det offentlige marked. Tro mod min forretningsmodel vil rabatten på DK Mediers produkter som f.eks. banner og sponsoreret indhold blive formidlet direkte videre til mine kunder, uden at jeg skal have andel deri. Glæder mig til at møde markedet sammen med DK Medier, som er blandt de allerstærkeste medier, når det gælder markedsføring og viden på det offentlige område.