DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Efter protest: Også Tranum Klit Camping skal nu sælges

Ialt 18 statslige campingpladser og arealer i tilknytning til statslige skov- og naturområder fordelt over hele landet skal sættes til salg

JAMMERBUGT: I et lovforslag senere på ugen vil regeringen gøre det muligt at sælge samtlige de 18 statslige campingpladser - også Tranum Klit Camping, der i første omgang var udset til lukning på grund af dalende antal gæster, melder Naturstyrelsen.

Lukningen fik i september nordjyske folketingsmedlemmer til at reagere, da det blev opfattet som i strid med regeringsgrundlagets aftale om, at staten skal sælge sine campingpladser. Tranum Klit Camping har været drevet af en privat forpagter i en årrække og har fastliggende campister fra både ind- og udland.

Det forventes, at salget af arealerne inkl. Tranum Klit Camping vil gå i gang i løbet af foråret og vil løbe over de kommende år. Salget vil ske under hensyn til vilkårene i kontrakterne med de nuværende forpagtere af campingpladserne.

Der er tale om campingpladser og arealer i tilknytning til statslige skov- og naturområder fordelt over hele landet:

Tranum Klit Camping, Bunken Strand Camping, Børsmose Camping, Rødhus Klit Camping, Svinkløv Camping, Vejers Strand Camping, Tunø Teltplads, DCU-Flyvesandet Strand Camping, Marstal Camping, Høve Camping, DCU Camping Rågeleje, Sanddobberne Camping, DCU- Camping Nærum og Nordskoven Camping.

Dertil kommer tre mindre statslige arealer, der er bortforpagtede til  de private campingpladser Blokhus By Camping, Hærvejens Ro Camping og Nymindegab Camping samt et areal til den kommunalt ejede campingplads Silkeborg Sø Camping.

ka