dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat
En borgmester takker af

En borgmester takker af

Struers borgmester Mads Jakobsen (V) har siden august været sygemeldt med stress og har nu besluttet helt at stoppe i politik. Få hans forklaring i dette afsnit af Kort Fortalt.

Ved KV21 generobrede Mads Jakobsen (V) borgmesterposten i Struer og han kunne for anden gang sætte sig i stolen for enden af bordet i byrådssalen. 

Men presset syntes efter halvandet år i hans anden periode som borgmester at blive for stort, og Mads Jakobsen måtte trække stikket og sygemelde sig med stress. 

Han har været sygemeldt siden midten af august måned, og nu har han selv sammen med sin hustru besluttet at stoppe som borgmester og lokalpolitiker. Dermed lægger den garvede politiker og landmand en 22 år lang kommunalpolitisk karriere på hylden, når han officielt giver borgmesterkæden videre til januar.

I dette afsnit af Kort Fortalt kan du høre Mads Jakobsen fortælle om hans sygemelding, tiden som borgmester og de udfordringer, han selv peger på ved jobbet i dag. 


Vært: Emil Staulund Larsen

Medvirkende: Mads Jakobsen (V) borgmester i Struer Kommune

Udgiver: DK Medier

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.