DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Fem teams udpeget til at byde på Høje-Taastrup-rådhus

KORT NYT11. JUL 2018 12.41

HØJE-TAASTRUP: 'Fremtidens Rådhus i Høje-Taastrup skal være borgernes hus, en moderne arbejdsplads og et attraktivt mødested for samarbejdspartnere. Det skal også være det første byggeri i den nye bydel Høje Taastrup C og dermed kickstarte den ambitiøse byudvikling i området'.

Sådan lyder oplægget til Fremtidens Rådhus, hvor 22 arkitektteams har ansøgt om at være med, og der er nu valgt fem teams, som skal give deres bud på byggeriet: COWI A/S, Henning Larsen Architects A/S, Schmidt Hammer Lassen Architects K/S, AART architects A/S og COBE A/S, oplyser Høje-Taastrup Kommune.

Det nye rådhus bliver et af de første byggerier i Høje Taastrup C - området mellem Høje Taastrup Station og City2, hvor der i de kommende år skal ske byudvikling. Rådhuset får en central placering i den nye bydel. Derfor er der lagt vægt på, at det skal være et åbent og tilgængeligt hus, der kan være med til at skabe liv og aktivitet i – fx skal rådhuset efter arbejdstid kunne bruges af kommunens borgere og samarbejdspartnere.

ka