DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Horsens hjælper ledige til at blive selvstændige

KORT NYT20. JAN 2020 15.09

HORSENS: Et samarbejde mellem Horsens Kommune og virksomheden Startup Central har hjulpet ledige til at blive selvstændige. Kommunen og Startup Central indgik samarbejdet i starten af 2019, og det ligner en succes. Således er halvdelen af de 76 personer, der fik et års adgang til Startup Centrals medlemsnetværk, ikke længere ledige, oplyser kommunen.   

Som en del af aftalen holder Startup Central en række temamøder for interesserede ledige med iværksætterdrømme. De ledige kan derefter få et års adgang til Startup Centrals store onlinefællesskab af rådgivere og netværksgrupper, der for eksempel kan hjælpe med juridiske og økonomiske spørgsmål.

- Aftalen med Startup Central har vist sig at være en god ekstra mulighed for en gruppe af ledige, som allerede har en velovervejet idé, men mangler noget viden til at komme skridtet videre. Det passer rigtig godt sammen med vores ambition om at klæde flere ledige på til at starte selvstændigt, siger afdelingsleder i Jobcenter Horsens Arne Wind Andersen. 

esl