DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Kolding valgt som landsdækkende rådgiver for udsatte børn og unge

Børnefamiliehuset i Kolding har vundet Socialstyrelsens udbud som leverandør til staten og skal yde ekspertviden til borgere og andre kommuner.

KOLDING: Samtlige kommuner kan fremover trække på Kolding Kommunes ekspertviden, når det drejer sig om specialiserede sager om udsatte børn og unge, oplyser kommunen.

Kolding Kommunes Børnefamiliehuset har nemlig vundet Socialstyrelsens udbud, og er blevet såkaldt Viso-leverandør. Det vil altså sige leverandør for staten, der skal rådgive andre kommuner på området.

Børnefamiliehuset er et dagbehandlingstilbud til udsatte familier med børn i alderen 0-12 år.

I udbudsrunden har Socialstyrelsen vurderet, at Børnefamiliehuset har nogle af landets dygtigste medarbejdere på området. Børnefamiliehuset har siden marts 2014 været Viso-leverandør og har nu altså fået forlænget det med fem år.

- Forsimplet betyder det, at staten blåstempler Børnefamiliehusets indsats. Det er et kæmpe klap på skulderen. Jeg er både glad og stolt over, at Socialstyrelsen vil tilbyde vores dygtige medarbejdere til andre kommuner og borgere med behov for specialiseret rådgivning, siger socialdirektør Thomas Reintoft.

ka