dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Milliardaftale for kommuners computerindkøb annulleres efter klage

KORT NYT17. MAJ 2023 11.25

Et udbud med en maksimal samlet værdi på 3,2 mia. kr. fra Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI), som omhandler rammeaftalen 50.40 vedrørende computere og it-tilbehør til til staten, 84 kommuner, en region samt flere organisationer skal sandsynlig gå om. Udbuddet blev vundet af Comm2ig sidste år, men Klagenævnet for Udbud har givet Dustin, som tabte udbuddet, medhold i en klage over forløbet, skriver ITWatch.

I alt var Dustin kommet med 16 indsigelser over udbuddet, og hardwareforhandleren har fået medhold i fem af disse. Bl.a. har Dustin klaget over, at Comm2igs bud ikke overholdt kravsspecifikationerne, derfor havde Dustin indstillet til, at udbuddet skulle annulleres, hvilket klagenævnet altså har givet virksomheden medhold i. SKI har nu otte uger til at vurdere, om man ønsker at tage sagen videre til domstolene eller lade udbuddet gå om. 

- Vi er ærgerlige over situationen. SKI er nu i gang med at granske kendelsen og vurdere næste skridt, herunder genudbud og hvorvidt SKI vil indbringe kendelsen for domstolene, udtaler SKI’s markedsdirektør Rasmus Lund Kongsgaard.

amp

 

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.