dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat
MT Højgaard finder ny topchef
Steffen Baungaard har tidligere været adm. direktør i Huscompagniet. (Arkivfoto).
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

MT Højgaard finder ny topchef

Steffen Baungaard bliver ny adm. direktør og koncernchef i MT Højgaard Holding. Han tager over  Henrik Mielke, der fik halvande år på topposten.
30. NOV 2023 14.00

Med øjeblikketlig virkning tiltræder Steffen Baungaard som ny adm. direktør og koncernchef i MT Højgaard.  Det oplyser virksomheden i en meddelelse.

Baungaard har et godt kendskab til entreprenørvirksomheden, da han siden 2021 har siddet i selskabets bestyrelsen. Derudover har han næsten  25 års erfaring fra stillinger som adm. direktør for HusCompagniet og koncerndirektør i NCC Danmark samt bestyrelsesarbejde i adskillige nordiske bygge- og anlægsvirksomheder samt leverandører til branchen. 

- Vi er glade for, at Steffen har sagt ja til at stå i spidsen for koncernen. Med Steffen sikrer vi kontinuitet og får samtidig en koncernchef med en stærk kombination af strategisk overblik, dyb brancheindsigt og omfattende ledelseserfaring. Dermed kan vi accelerere den positive udvikling i den danske kerneforretning ved en konsekvent eksekvering af vores strategiske prioriteter, siger bestyrelsesformand Carsten Dilling.

Steffen Baungaard afløser Henrik Mielke, der dog vil være tilknyttet koncernen i en overgangsperiode og færdiggøre igangværende opgaver. Henrik Mielke har siden 15. marts 2022 været adm. direktør for MT Højgaard Holding. Inden da var han i syv år adm. direktør for forretningsenheden Enemærke & Petersen.

- Henrik har været i koncernen i samlet 27 år og har blandt andet skabt fantastiske resultater i Enemærke & Petersen. Henrik er en rigtig god forretningsmand, der har udfyldt en række nøglepositioner i koncernen. Han har som koncernchef stået for en vigtig fokusering af koncernen samt været en drivkraft i den videre udbredelse af strategiske byggepartnerskaber og nye samarbejdsformer, som er et fokusområde for os og sætter en ny standard i byggebranchen, siger Carsten DIlling.

amp

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.