DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

NCC bygger tresporet skole i Jammerbugt

Skolecenter Jetsmark skal opføres som en tresporet skole fra 0.-9. klasse med integreret SFO og plads til førskoleelever, og skolen skal stå færdig i august 2023.
19. FEB 2021 9.52

JAMMERBUGT: Det bliver NCC, der skal opføre Skolecenter Jetsmark i en hovedentreprise. Dermed får de tre byer: Moseby, Kaas og Pandrup i Jammerbugt Kommune en ny skole, som også kommer til at fungere som kulturcenter for de øvrige beboere i området, oplyser virksomheden.

- På baggrund af de fem tilbud, vi modtog på opgaven, har styregruppen og kommunalbestyrelsen valgt NCC Danmark som hovedentreprenør. Vi har vurderet, at de er bedst til at løse opgaven. Samtidig var deres bud det laveste blandt tilbudsgiverne, siger formand for styregruppen, borgmester Mogens Christen Gade (V).

Skolen vil danne rammer for de forskellige aktiviteter og arrangementer i skolens undervisning. Oveni får det lokale kultur- og foreningsliv også gavn af faciliteterne, så der bliver tale om en fleksibel og multianvendelig skole, så både ude- og indearealer kan anvendes til så mange formål som muligt.

Skolecenter Jetsmark skal opføres som en tresporet skole fra 0-9 klasse med integreret SFO og plads til førskoleelever fra 1. april til 1. august. Idræt og bevægelse foregår i det nærliggende Jetsmark Idrætscenter. Der forventes maksimalt 200 børn indskrevet i SFO hvert år. Skolens bruttoareal bliver ca. 8.500 kvadratmeter.

Byggeriet begynder i slutningen af marts 2021 og forventes afsluttet til indflytning i august 2023. Det samlede budget er på 152 mio. kr. NCC’s andel er på 117 mio. kr.

NCC har tidligere opført Aabybro Skole for Jammerbugt Kommune.

ka