DK Nyt
DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job
Nemlig.com indgår ny lokalaftale med 3F
Nemlig.com's varelager ligger i Brøndby Kommune.
Foto: Nemlig.com

Nemlig.com indgår ny lokalaftale med 3F

Efter afsløringer om problematiske forhold har Nemlig.com indgået en lokalaftale med 3F for ansatte i Brøndby.
7. JUN 2021 12.35

Onlinesupermarkedet Nemlig.com har lavet en ny lokalaftale med fagforbundet 3F. Det oplyser Nemlig.com i en pressemeddelelse mandag. Lokalaftalen er indgået fredag, fremgår det af meddelelsen.

Med lokalaftalen reguleres en række lokale forhold i den overenskomst, der i forvejen er tegnet mellem Nemlig.com og 3F, og som omfatter alle cirka 1400 medarbejdere i Nemlig.coms varehus i Brøndby.

Den nye lokalaftale betyder, at op til 30 pct. af medarbejderne kan arbejde på deltid. Derudover skal deltidsansatte, der har haft arbejdsuger på mere end 37 timer i en periode på over to måneder, tilbydes fuldtidsansættelser.

- Vi er rigtig glade for den nye lokalaftale om deltidsmedarbejdere, som vi nu har indgået med vores lokale 3F-afdeling.

- Det tog kun fire uger at blive enige om den nye aftale, og vi vil ligesom med den gamle lokalaftale holde os til det, vi har aftalt, siger Stefan Plenge, der er administrerende direktør i Nemlig.com, i pressemeddelelsen.

Kommuner har sat indkøb hos Nemlig.com på pause

Den indgåede lokalaftale kommer efter en periode, hvor Nemlig.com er blevet afsløret i flere problematiske arbejdsforhold.

De problematiske forhold har fået flere kommuner til at sætte deres indkøb hos online-supermarkedet på pause. 

Desuden har Københavns Kommune igangsat en undersøgelse af forholdene hos Nemlig.com. Resultaterne af den undersøgelse har flere kommuner indikeret, at de vil læne sig op ad i forhold til, om de fortsat vil handle ind hos Nemlig.com.


Ritzau / amp