dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Region Midtjylland overtager lægehuset i Thyborøn

KORT NYT21. MAJ 2024 15.50

LEMVIG / MIDTJYLLAND: Regionens klinik for almen medicin i Lemvig skal fra 1. september i år drive lægeklinikken i Thyborøn. Det sker, efter at Alles Lægehus Thyborøn, der er ejet af Jens Thygesen, ophører. Region Midtjylland har forsøgt at udbyde klinikken, men uden bud, hvorfor der nu oprettes en satellitløsning. 

Klinik for almen medicin i Lemvig vil tilbyde lægekonsultationer i lægehuset i Thyborøn og som hidtil i Sundhedshuset i Lemvig. Klinikken i Lemvig drives af Region Midtjylland, der netop har sikret, at klinikken kan fortsætte til og med 1. september 2030. Klinikken får med driften af lægehuset i Thyborøn 2.285 flere patienter og plads til en ekstra fuldtidslæge.

Regionen oprettede i 2019 klinikken i Lemvig for at sikre lokale læger til borgerne. Da klinikken åbnede, var 3.536 borgere tilmeldt. Siden er lægehuset udvidet og har nu 6.269 tilmeldte borgere, heraf 404 fra Thyborøn- og Harboøre-området. Klinikken har seks læger, hvoraf flere arbejder på deltid, og drives af regionen til og med foreløbig 1. september 2030.

mar

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.