DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Tønder sender brandstation i udbud

KORT NYT10. OKT 2018 7.20

TØNDER: En tidligere brandstation skal afhændes i en offentlig udbudsrunde, skriver JydskeVestkysten. Det sker uden mindstepris, men Tønder Kommune stiller krav om dokumentation for en fremtidig anvendelse i form af et projektforslag. Bygningen har stort set stået tom, siden byens nye brandstation blev indviet og taget i brug i marts 2017.

Dog har den en overgang fungeret som værksted for Tønder festivalens frivillige. Brandstationen består blandt andet af et slangetårn, en garage fra 1938 med en tilbygning fra 1954, der fungerer som mandskabsrum og andre faciliteter. Derudover er der en administrationsbygning fra 1944. 

Kommende køber skal dog muligvis finde sig i, at der placeres en sendemast på grunden. Situationen om mobilantenne-enheder, der er monteret på stationens slangetårn, er uafklaret. Det er der taget forbehold for i udbudsmaterialet. Ifølge gældende lokalplan for området kan ejendommen anvendes bredt og således til både boliger, detailhandel, restauration samt offentlig institution eller mindre erhvervsvirksomhed.

eo