dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Udbud af plejecentre i Gribskov går om

KORT NYT30. JAN 2023 6.20

GRIBSKOV: I september udbød Gribskov driften af tre plejecentre og et demensdagcenter, men efter at have vurderet de indløbne tilbud har byrådet besluttet at annullere udbuddet og lave et nyt. Det oplyser kommunen.

- Når vi træffer denne beslutning omkring plejecentrene, så sker det ud fra et ønske om at opnå mere konkurrence og bedre priser. Det, tror vi på, kommer med flere aktører, og vi vurderer, at det er godt givet ud for at sikre den bedst mulige løsning, siger formand udvalget for ældre, social og sundhed, Helle Lund (løsgænger).

Det oprindelige udbud medførte, at en eventuel ny leverandør skulle overtage opgaven i juni 2023. Annulleringen betyder, at driften foreløbig fortsætter uændret med de nuværende leverandører. 

ak

 

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.