dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Vordingborg må ud i omgående stop for ansættelser

KORT NYT20. APR 2023 15.05

VORDINGBORG: Der skal trædes på bremsen, hvis ikke Vordingborg Kommunes økonomi skal løbe helt løbsk. Derfor har Økonomiudvalget onsdag iværksat både ansættelsesstop og begrænsninger på indkøb i alle kommunale afdelinger, oplyser sn.dk.

Der kan ikke oprettes nye stillinger og vakante stillinger skal stå ubesatte, lyder meldingen nu. Kun hvis en stilling vurderes at være væsentlig og kritisk vigtig, kan man få lov til at ansætte en ny, og det kan kun ske efter godkendelse i direktionen. Vigtige områder såsom daginstitutioner, skoler og ældreplejen vil dog ikke være omfattet af ansættelsesstoppet.

Beslutningen kommer efter at man allerede har sat gang i et omfattende arbejde med at finde besparelser og tilpasninger på samlet 20 millioner kroner.

ka

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.