DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Aarhus har valgt ny leverandør af danskundervisning

AARHUS: Det bliver sprogcentret CLAVIS, som fra januar 2019 og de kommende fire år skal stå for danskundervisning for flygtninge og indvandrere i Aarhus Kommune. Sprogcentret har vundet opgaven efter et offentligt udbud, hvor i alt seks tilbudsgivere har budt, oplyser kommunen. 

- Vi har valgt den leverandør, der har fået den højeste karakter for kvalitet i evalueringen af alle tilbudsgiverne. CLAVIS har det skarpeste fokus på, at danskundervisningen skal ruste eleverne til en virksomhedspraktik og senere et ordinært job. På den måde vil CLAVIS være et stærkt supplement til kommunens integrationsindsats, hvor hovedprioriteten er, at borgerne hurtigst muligt kommer ud på arbejdsmarkedet. Det er der, integrationen sker, siger beskæftigelseschef Vibeke Jensen.

Ifølge Aarhus Kommune er CLAVIS blevet valgt efter en samlet vurdering. Prisen har vægtet 40 pct., mens kvaliteten har vægtet 60 pct. Heriblandt har kommunen fokuseret på evnen til at 'motivere og skabe progression for eleverne,' 'samarbejde med kommunen,' og 'holde fokus på danskindlæringen som en afgørende forudsætning for job og selvforsørgelse.'

thb