DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Attendo virksomhedsoverdrager hidtidig hjemmepleje til Gribskov

Etablering af kommunal hjemmepleje sker ved, at alle nuværende medarbejdere skifter arbejdsgiver.
15. AUG 2019 13.39

GRIBSKOV: Etableringen af en kommunal hjemmepleje i Gribskov Kommune, som blev besluttet i sommer, kommer til at ske i form af en virksomhedsoverdragelse af de hidtidige medarbejdere i det private plejefirma Attendo, oplyser de to parter. Overdragelsesdatoen bliver 1. december.

Både kommunen og Attendo lægger vægt på, at hjemmeplejemodtagerne så vidt muligt ikke berøres. Samtidig giver virksomhedsoverdragelsen sikkerhed for ansættelse til de Attendo-medarbejdere, der ønsker at fortsætte i kommunalt regi. Ved aftalens indgåelse er der tale om flere end 100 medarbejdere, både måneds- og timelønnede og administrativt personale.

- Aftalen betyder, at vi ikke skal opsige flere medarbejdere, og at allerede opsagte medarbejdere får muligheden for at få annulleret deres opsigelse. Det vil også bidrage til at sikre en god kontinuitet for borgerne, at flest muligt af Attendos nuværende medarbejdere fortsætter hos kommunen, siger direktør Søren Andersen fra Attendo.

- Vi står over for en stor opgave med hjemmeplejen pr. 1. december. Vi glæder os til, at de medarbejdere, som er i hjemmeplejen, fortsætter i den kommunale hjemmepleje, siger velfærdsdirektør Mikkel Damgaard fra Gribskov Kommune.

mk