I alt fem forskellige rådgivningsvirksomheder har vundet muligheden for at kunne levere bygherrerådgivning til Boligkontoret Danmark, der repræsenterer 59 boligselskaber bredt fordelt i landet. Rammeaftalen har en værdi på i alt 80 mio. kr.
- I Boligkontoret Danmark ser vi frem til et godt samarbejde omkring de mange byggeprojekter og renoveringer vi står overfor allerede i 2021 og de kommende år i både Øst- og Vestdanmark, siger administrerende direktør i Boligkontoret Danmark, Michael Demsitz og fortsætter:
- Bygherrerådgivningen er blevet endnu vigtigere for at sikre kvalitet og kontrol af byggeriet, og med parterne i rammeaftalen sikrer vi et solidt udgangspunkt for at komme godt igennem byggeprocesserne til gavn for både nuværende og kommende beboere i den almene sektor,
Som følge af den geografiske spredning af boligselskaberne, har man valgt at splitte rammeaftalen op i to og lavet en aftale for hhv. vest og øst. Den opdeling er blandt andet sket for at kunne give flere virksomheder mulighed for at kunne byde ind på opgaven.
Flere fordele
- Den to-delte aftale giver flere fordele. Blandt andet havde flere virksomheder mulighed for at deltage i udbuddet, hvilket gav en spredning på både store og mindre virksomheder. Og fordi vi i de kommende år skal bygge på både Sjælland, i Nordsjælland, på Midtfyn, i Sønderjylland og på Lolland, har vi ønsket en geografisk spredning, siger byggechef i Boligkontoret Danmark Torben Hangaard.
De vindende firmaer/konsortier er repræsenteret af følgende:
Rammeudbud Vest: Cowi A/S, Ingeniør’ne A/S, Viggo Madsen A/S
Rammeudbud Øst: Cowi A/S, Emcon A/S, Viggo Madsen A/S
I den efterfølgende anvendelse af rammeaftalen bruges minikonkurrencer for at tildele kontrakten på den enkelte rådgivningsopgave. Rammeaftalen har en kontraktvarighed på to år med mulighed for option for yderligere to års forlængelse til en samlet varighed på fire år.
amp
Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens §11 b og DSM-direktivets artikel 4.
Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK Indkøbs artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.
Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK Indkøbs artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK Indkøb
Afvigelse fra ovenstående kræver skriftligt tilsagn fra DK Medier.