DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job
Lars Vester Pedersen
Foto: Region Sjælland

Falck-direktør går af efter Bios-sagen

Direktøren for Falck Assistance forlader selskabet med øjeblikkelig virkning på grund af Bios-sagen. Det oplyser Falck i en pressemeddelelse.

Falcks direktør for ambulancedivisionen, Lars Vester Pedersen, forlader sin stilling. Det sker efter Konkurrencerådets afgørelse i kølvandet på Bios-sagen, hvor Falck misbrugte sin førende position på markedet. Det oplyser Falck i en pressemeddelse. 

'Lars Vester Pedersen har valgt at forlade sine ledelsespositioner nu, fordi Konkurrencerådets nylige afgørelse kan sætte spørgsmålstegn ved hans rolle i Falcks ageren tilbage i 2014-15', lyder det i meddelelsen. 

Lars Vester Pedersen har netop haft 40 års jubilæum i Falck, hvor han startede som redder i 1979. Officielt går han på pension ved årets udgang, men forlader altså sin stilling med øjeblikkelig virkning.

- Jeg har valgt at trække mig fra mine ledelsesposter allerede nu, fordi jeg ikke vil risikere, at min person kan skygge for de resultater, vi dagligt skaber. Det fortjener hverken Falck eller de reddere, brand eller assistancemedarbejdere i Falck Assistance, som hver dag udfører en kæmpe indsats, siger den afgående direktør.

ibs