DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

B2G-webinar:
JKS-direktør giver salgstip om at kende sine offentlige kunder

KORT NYT5. MAR 2021 11.41

Under overskriften "Gør offentlig forretning til en god forretning" inviterer Institut for Business to Government til webinar henvendt til virksomheder, der har det offentlige område blandt sine kunder. Michael Rosenhøj Pedersen, salgsdirektør hos vikar- og rekrutteringsbureauet JKS, kommer på besøg og giver praktiske eksempler på, hvordan det med relativt enkle indsatser er lykkedes at skabe gladere offentlige kunder og en markant bedre forretning.

En af hans sandheder er, at store offentlige myndigheder efterspørger mange andre valutaer end den laveste pris. Det kræver imidlertid, at man kender sine offentlige kunder, forstår deres bundlinjer og leverer på dem. Sammen med Claus Nordahl fra B2G vil de væsentligste dyder blive diskuteret og tips & tricks til, hvordan man konverterer laveste pris til prisen på den leverede værdi.

Webinaret finder sted fredag 12. marts fra kl. 13-14 med tilmelding her. Man vil også kunne få tilsendt en genudsendelse af webinaret selvom du ikke har mulighed for at se med på det givne tidspunkt.

ka