dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Mere tid til hjemmeplejen med nyt offentlig-privat samarbejde

KORT NYT16. MAJ 2023 9.49

AABENRAA: Et nyt samarbejde med Center for Offentlig-Privat Innovation og Danish Life Science Cluster skal hjælpe Aabenraa Kommune med at finde nye løsninger, der bl.a. skal frigive tid blandt medarbejdere i hjemmeplejen. Det skriver Center for Offentlig-Privat Innovation i en pressemeddelelse.

I Aabenraa er der massiv mangel på social- og sundhedsfagligt personale og et stigende behov for tryghed og tæt kontakt for de stadig flere ældre borgere, der bliver længere tid i eget hjem. 

- Ved at deltage i en skaleringsproces - sammen med andre - håber vi at finde frem til en løsning, der kan frigive tid hos vores social- og sundhedsfaglige personale, så de kan bruge tiden på de borgere, som har brug for et besøg, i stedet for at køre efter opgaver, der kan løses via teknologi, siger Michael Christensen, formand for Social- og Seniorudvalget i Aabenraa Kommune.

lal

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.