DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

SKI prækvalificerer leverandører til it-rådgivning

Ud af 25 ansøgere er 18 virksomheder - deriblandt flere SMV'er - udpeget til at konkurrere om at blive de 12, der kommer til fadet.
5. JAN 2021 8.43

Siden den 28. oktober har SKI været i fuld gang med at kontrollere og evaluere de ansøgninger, som er kommet ind på 02.15 It-rådgivning, oplyser SKI.

Resultatet ligger nu klar, og en god blanding af både små og store veletablerede rådgivningsvirksomheder er blevet prækvalificeret. Christian Lunding, udbudsdirektør i SKI fortæller:

- Det er et stærkt felt af rådgivningshuse, vi har prækvalificeret. Flere har erfaring fra den eksisterende SKI-aftale. Nogle er blevet prækvalificeret i samarbejde med andre virksomheder fx i et konsortium. Faktisk dækker de 18 prækvalificerede leverandører over 22 unikke virksomheder, hvor lidt over halvdelen er SMV’er.

SKI modtog i alt 25 ansøgninger, heraf er 18 leverandører blevet prækvalificeret. Der var fem konsortier blandt ansøgningerne, hvoraf tre er blevet prækvalificeret.

Se en liste over de 18 prækvalificerede leverandører her.

Resultat i april

De 18 leverandører får nu mulighed for at afgive tilbud, og derved være med i konkurrencen om de endelige 12 pladser som leverandør på aftalen.

For at sikre validiteten af de referencer, som de ansøgende virksomheder har meldt ind, har SKI haft mulighed for at få verificeret referencernes rigtighed i form af både en tro og love-erklæring fra leverandøren og en erklæring fra referencens kunde.

Når de 18 prækvalificerede leverandører har indsendt deres tilbud, bliver feltet skåret yderligere ind til de 12 leverandører, som i sidste ende bliver rådgivere af fx it-relaterede strategier, it-arkitektur og it-governance til det offentlige.

Den 3. februar 2021 er der frist for, at de 18 leverandører kan afgive deres endelige tilbud. Herefter går SKI i gang med at evaluere tilbuddene og identificere de 12 leverandører, der vil blive tildelt rammeaftalen. Resultatet af tilbudsgivningen forventes at blive offentliggjort i april 2021.

ka