dkmedier
dknyt
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat
Starks klimarapporteringsværktøj vinder pris
Starks direktør for strategi- og forretningsudvikling, Christian Stokholm, fik overrakt prisen torsdag.
Foto: Stark

Starks klimarapporteringsværktøj vinder pris

Stark KlimaLog, som giver byggemarkedets kunder en samlet klimarapport over deres indkøb, har vundet Finans Impact Climate Award 2024.
17. MAJ 2024 9.25

Torsdag modtog bygge Stark prisen Finans Impact Climate Award 2024, som uddeles af erhvervsmediet Finans og revisionsfirmaet KPMG.

Stark var nomineret for deres digitale CO2-beregner, Stark KlimaLog, som er en onlineplatform, hvor Starks kunder med få klik kan få en samlet klimarapport over deres indkøb. 

"Stark har som virksomhed taget ansvar for at gøre noget ved klimabelastningen inden for byggesektoren og gør en indsats for at motivere kunderne til at tage ansvar”, lød det bl.a. fra juryen om årsagen til at Stark hev prisen hjem.

Klimaprisen uddeles til en virksomhed, som gør en unik indsats i bestræbelserne på at bremse klimaforandringer. Stark vandt den i konkurrence mod Velux, Arla og Fabricaid.

- Vi er utroligt glade for, at vores arbejde med KlimaLog bliver anerkendt i dette flotte forum. Vi vil være håndværkernes foretrukne partner i den grønne omstilling, og KlimaLog er et af de initiativer, som letter administrations- og dokumentationsbyrden i deres daglige arbejde, siger Christian Stokholm, direktør for strategi- og forretningsudvikling i Stark Danmark.     

amp

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.