dknyt
dkhavenergi
dkvindkraft
dknyt
dksocial
dksundhed
DK Debat
DK Stillinger

Stigende materialepriser blandt årsagerne til droppet rådhusrenovering

KORT NYT14. SEP 2021 13.10

RINGKØBING-SKJERN: Ingeniørgruppen og Arkitektfirmaet Vallentin Haugland blev tidligere i år valgt som totalrådgivere for Ringkøbing-Skjern Kommune til en 17,9 mio. kr. dyr renovering af det tidligere rådhus i Skjern, som skulle have mere tidssvarende indretning. Men de planer er nu sat på pause på ubestemt tid, skriver Dagbladet Ringkøbing Skjern.  

Der er tre tungtvejende årsager til de udskudte planer. Først og fremmest er stigende materialepriser skyld i, at prisen på renoveringen formentligt vil blive fire til seks millioner kr. dyrere. Derudover var de kommunalt ansatte på det tidligere rådhus ikke glade for udsigten til storrumskontorer. Slutteligt førte de aktuelle debatter om de kommunale jobcentre og antallet af medarbejdere på dem i fremtiden til, at der var usikkerhed om, hvad bygningerne skal bruges til i fremtiden. 

- Vi sætter arbejdet på pause i en periode, indtil vi bliver klogere på fremtidens behov for jobcentret og antallet af arbejdspladser. Samtidig skal vi finde den rigtige løsning, som medarbejderne efterspørger. Vi skal nok komme i mål, det bliver bare ikke lige nu, siger borgmester Hans Østergaard (V).