DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Regionsråd Sjælland får svar i it-bestikkelsessag

Revisionsfirma opsummerer resultaterne af sine undersøgelser på lukket møde

SJÆLLAND: På mandag får de 41 medlemmer af Regionsråd Sjælland svar på den haglbyge af spørgsmål de tidligere har stillet i kølvandet på bestikkelsessagen i regionens it-afdeling, oplyser DR Sjælland.

Mandag den 7. marts er hele regionsrådet indkaldt til et lukket møde sammen med forretningsudvalget. Her vil revisionsfirmaet PwC besvare spørgsmål fra regionspolitikerne.

Det gælder blandt andet hvordan det kunne gå til, at it-udstyr som Region Sjælland havde betalt blev leveret til adresser på Fyn og i Sønderjylland. Revisionsundersøgelsen skal også kaste lys over hvor mange millioner Region Sjælland har betalt for meget for it-udstyr, der ikke var sendt i udbud.

Derudover skal regionsrådet have svar på hvordan regionen vil sikre sig, at der fremover bliver bedre kontrol med medarbejderne når de handler med firmaer på regionens vegne. Først senere beslutter forretningsudvalget, om sagen skal have konsekvenser for nogen i Region Sjællands øverste ledelse, oplyser regionsrådsformand Jens Stenbæk (V) til DR Sjælland.

mk