DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

'Bekymrende kreativitet' blandt søstre og svoger i kursus-fusk

KORT NYT19. NOV 2018 13.37

ASSENS / ODENSE: En sag, hvor to søstre og en svoger i egenskab af ansatte i forskellige fynske kommuner har handlet med hinanden, har nu fået Assens Kommune til helt at droppe et kursuskoncept, som kommunen tidligere har benyttet. Tidligere har Nordfyns Kommune foretaget både bortvisning og politianmeldelse i samme sagskompleks, og også Odense Kommune er gået til politiet i sagen.

- Den samlede kreativitet omkring personkredsen er bestemt bekymrende, siger velfærdsdirektør Henrik Juul Kjær fra Assens Kommune til TV2 Fyn om det samlede forløb. Assens er involveret, fordi svogeren i sagen er ansat her og ad flere omgange har forsøgt at engagere sin kones søster til at undervise sine medarbejdere i det kursuskoncept, som kommunen nu helt har droppet.

Efter de forgæves forsøg fik svogeren i stedet ok fra Assens Kommune til at lade en anden konsulent overtage det planlagte forløb - en konsulent som TV2 Fyn imidlertid har godtgjort, har tæt forretningsmæssig forbindelse til konens søster. Det er dennne forretningsmæssige forbindelse der er årsag til Odense Kommunes politianmeldelse i sagen.

mk